Xledger er markedets mest automatiserte erp system

Post image
Xledger har siden 2004 levert effektive regnskaps- og økonomiprosesser. VIEW er kanskje Norges største kompetansehus på Xledger og regnskapsføring. 

Vi jobber smart med funksjoner i Xledger, og gir deg den informasjonen du trenger for å ta gode beslutninger for din bedrift.


Xledger er markedets mest automatiserte erp system. undene våre frigjør tid og frustasjon ved å jobbe smart! 

I tillegg har de et verktøy for gode beslutninger. Vi er Xledger sin største partner og leverer både systemet, regnskaptjenester og integrasjoner. Automatiserte arbeidsrutiner er standardprosesser i Xledger:

  • Automatisk posteringsforslag og effektiv arbeidsflyt
  • Integrert bankløsning med betalinger og avstemming
  • Alltid oppdatert saldobalanse
  • Meget god rapporteringHer kan du lese mer om Xledger og alle funksjonene.

VIEW Ledger


VIEW Ledger har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser fra skyen. 

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon.

Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid. Vi har samlet vårt fokus rundt ERP-systemene Xledger og Tripletex, og er i begge tilfeller deres største partner. Det betyr at vi har meget god systemkompetanse, og kjenner til hvilke funksjoner selskaper kan ta i bruk for å effektivisere sine økonomi – og forretningsprosesser.

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!Anbefalte lenker:

Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse, for statistikk, for tilpasning av innholdet, og for annonsering på og utenfor nettstedet. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies.