Hvordan refinansiere boliglån – tips fra eksperter

Annonsørbilag
Å refinansiere er å bytte ut det lånet eller de lånene man har, med et nytt lån. Noen kjøper et nytt lån for å oppnå bedre rente en det man har i dag, andre kan ta opp et større lån til oppussing. Det er også mange som vil samle dyre smålån til et billigere lån.
 
Ved å senke den samlede effektive renten får du et billigere lån og mer penger til overs for å kunne nedbetale raskere.
Man kan refinansiere lån både med og uten sikkerhet i bolig. Hvis du eier bolig eller kan få sikkerhet i en bolig, kan du refinansiere større beløp og også refinansiere gjeld med betalingsanmerkninger. Anmerkningene blir da slettet etter refinansieringen og du blir økonomisk friskmeldt.
Dersom du ikke eier bolig, men har flere kredittkort med høye renter er det som oftest mye å spare på å refinansiere og samle kredittkortgjeld i ett forbrukslån. Det gir mulighet for raskere nedbetaling, lavere månedsbeløp og kun en regning å forholde seg til.
 
Vi hjelper med refinansiering, slik at du kan få et bedre lån og en bedr rente. Vi jobfor ber med mange banker for å finne den beste løsningen for deg. Vårt mål er alltid å hjelpe deg å få en bedre deal på boliglånet ditt, samt å hjelpe deg med å samrydde opp i gjelden din. Vi samarbeider også med banker som kan benyttes for å refinansiere boliglån.
 
Låneeksempel 22. August 2022: Lån 3 mill .eff. rente 2,40% innenfor 75% sikkerhet, over 25 år. Kostnad: 980 323,-. Totalt 3 980 323,-.
(oppdaterte renter står alltid i footer på våre hjemmesider)