Få skinnmøblene til å se ut som nye igjen

Post image
Hold møbelet ren og smidig og gi det fett spesielt om vinteren for å forhindre tørrhet og oppsprekking av skinnet.

Rengjør møbelet first, så huden er helt ren. La kremen sirkulere i naturhuden fire til seks timer, fylles inn med vask etterpå.


Annonsørinnhold
De fleste møbelprodusentene sier at skinnsofaer skal renses grundig 2-4 ganger i året - oftere hvis de blir brukt flittig.

Heldigvis er det ikke vanskelig å rengjøre en skinnsofa med et tørkepapir, enten du bare vil tørke av eller må ta en spot-rengjøring. Denne guiden forteller deg alt du trenger å vite.

Hvorfor velger folk skinn som materiale?
Skinn er en naturlig fiber, noe som betyr at det er pustende, men det er også ekstremt tøft! Du har sikkert hørt om uttrykket "like tøffe som gamle støvler". Dette er fordi skinn er veldig vanskelig å slite ut. Som et resultat har det blitt et populært materiale for gjenstander som må være slitesterke, for eksempel sko, sofaer, ridesaler og motorsykkelskinn.

Skinn er også dyrt. Så, ettersom vi blir stadig mer oppmerksomme på miljøpåvirkningene av menneskelig forbrukeradferd, har det blitt populært å fornye, reparere og resirkulere gjenstander før de sendes til deponi.Her kan du lese om vedlikehold av skinn fra en engelsk leverandør.

Anbefalte lenker:

Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse, for statistikk, for tilpasning av innholdet, og for annonsering på og utenfor nettstedet. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies.