Deco Systems – innovatøren i byggebransjen

Deco Systems AS hjelper til med å løse utfordringene i byggebransjen ved å bruke materiale som er lett å håndtere, enkelt å bruke og som tåler tøff påkjenning. Innovative løsninger som en plate for listefrie vinduer er et av våre produkter.


Deco Systems AS er leverandør av listverk, rosetter, søyler, listefrie løsninger til vinduer og fasadedekor for bolig og prosjektmarkedet. Alle produkter blir laget i Polystyren (XPS) eller Polyuretan (PU), noe som gjør at de tåler fuktighet, man slipper tunge løft og oppfyller norske miljøkrav.
Deco Systems produkter blir i dag benyttet til alt fra eneboliger til store kontor og leilighetsprosjekter. Vi leverer ekstra harde lister til hotell og offentlige bygg, og noen har oppdaget hvor enkelt det er å få renovert gamle bygg til sin opprinnelige fasade. Stadig flere oppdager fordelene med produkter fra Deco Systems.
Deco Systems ble etablert 2003, og har sitt kontor og lager i Sandefjord. Hit kommer ukentlige vareleveranser fra Belgia, Polen og andre land, som distribueres via vårt landsdekkende forhandlernettverk.

Vi i Deco Systems tror på innovative produkter i stabile, og holdbare materialer. Hos Deco Systems vil du møte kunnskapsrike og hyggelige medarbeidere som kjenner byggebransjen. Vi i Deco Systems gir deg den beste service og en sikker levering, nå og i fremtiden.

Kontakt oss gjerne direkte, så hjelper vi deg i ditt byggeprosjekt.


Anbefalte lenker: