# 1 Alt-i-ett markedsføringsplattform – enkelt, rimelig og effektivt

Annonsørinnhold:
MainBrainer har samlet alt du trenger for din digitale markedsføring på et sted. Med et gratis abonnement får man tilgang på alle tjenester og kan komme raskt i gang. La oss gå gjennom noen av hoved modulene som ligger inne i abonnementet.

Landingssidebygger
En unik landingsside brukes i stort sett bak hver enkel digital annonse. Med MainBrainer Landing Page Builder kan du enkelt lage din egne landingsside på minutter. En landingsside med kuponger eller videos kan også bli sendt med SMS eller E-post for å øke verdien på selve forsendelsen samt man erholder en gratis QR kode som kan brukes på print for å gjøre denne mer interaktiv. Man kan også selvsagt lage en squeeze page for innhenting av e-post adresser.

SMS markedsføring
Effekten av SMS markedsføring er høy, spesielt da man inkluderer en landingsside med selve forsendelsen og gjør om en enkel tekst til noe interaktivt der man øker verdien for mottakeren. Her kan du lese mer om SMS effekt samt hva som er viktig å tenke på gjellende SMS blasting samt valg av leverandør. Man kan også bruke SMS som varsel eller for å sende ut passord eller som verifikasjon ved påmelding. Ønsker man koble SMS forsendelser rett fra egne system er dette også enkelt med den veldokumenterte SMS APIene. Her finner du alle muligheter SMS markedsføring kan gi deg i dag.


E-post markedsføring
Er kanskje den mest brukte kanalen. Her kan man sende ut nyhets brev eller personlige tilbud eller hvorfor ikke spørreundersøkelser. Det er viktig at bruke alle kanaler riktig dvs at kun sende til personer som ligger i segmenter der innholdet har relevans med mottaker samt at forsendelse tid blir riktig. Mainbrainers e-post statistikk viser frem dette på et helt nytt nivå en hva vi har sett fra tidligere aktører, man tilbyr også de 500 første e-posten gratis hver måned. E-post markedsføring er noe alle selskap bør bruke og e-post er en gammel, rimelig og effektiv kanal.

Guider og veiledninger
MainBrainer har mange artikler og videos som forteller hvordan du skal få det til og hva som regnes som best practice. Følger du disse hjelpe artiklene vil du enkelt være oppe å stå med din egne løsning til en billig penning.